FREE SPIRIT !!!!

it is just a blog, what else ?

WELCOME!!!!

SELAMAT DATANG!!!!

Pertama-tama makasih udah mau mapir ke blog ku yaaaa….moga2 anda-anda semuanya bisa enjoy baca2 tulisanku (sorry for my English…trust me I’m working  on it, so feel free to edit my mistakes here)

EITsss…emang iya tulisannya belum banyak tapi saya(ajeng, hehehhe narsis), lagi berusaha (sangat keras) tuk nulis lebih banyak lagi, dan mohon bimbingannya yaaaa…Thanks

August 6, 2009 - Posted by | permulaan

8 Comments »

  1. Saya suka akan semangat ajeng ini, semoga blogger cewek indonesia semakin banyak deh. Dan mejadi motifasi bagi kaum pria untuk mejadi lebih baik lagi dalam berkarya demi kemajuan blogger Indonesia. Dan kalo ada kesulitan saya akan coba membantu selagi saya bisa. salam

    Comment by lerry060183 | August 8, 2009 | Reply

    • waaaaaaaaaah..thanks ya uda mau nyambangin blog ku yang masih mlompong ini😛

      iya nih setiap ngliat blog tutorial,yang ada jantan teruus..

      anyway, makasih skali lagi..saya juga nanti minta saran n kritik ya mba, heheheh..(jadi ngarep getu..)😀

      Comment by ajencianah | August 8, 2009 | Reply

  2. linknya sobat udah aq add tuh di link n chat, add balik yaw😀

    Comment by rachmat | August 8, 2009 | Reply

    • yoa mas,,thanks ya…peace,heheh

      Comment by ajencianah | August 8, 2009 | Reply

  3. Hi

    I’m Lexi from Link Referal, (lexiyoga.com)

    I have a great script for you to use to add daily horoscopes for you site. It’s a great way for viewers to come back every day. It’s great for traffic.
    Here is the free script: http://www.lexiyoga.com/free-horoscope-code

    I think it will look great for your site:)
    Please let me know what you think.

    Lexi

    Comment by Lexi | September 1, 2009 | Reply

  4. Absolutely nice🙂

    Comment by Faliq Augmented | December 14, 2010 | Reply

  5. Hello dear. Found you through Link Referral!

    Mind checking out my blog, reviewing it, and publicly following if you like it?
    I have a lifestyle blog, True Blue Abbi(:

    Best wishes,
    -XO Abbigayle Rashae
    -trueblueabbi.blogspot.com

    Comment by Abbigayle Rashae | June 11, 2012 | Reply

    • i will :))

      Comment by ajencianah | June 11, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: