FREE SPIRIT !!!!

it is just a blog, what else ?

Jawa Gaya kampunge isun

Embuh kiye perasaane isun atawa apa, tapi kaya-kayae kah bahasa jawa ning cirebon sih paling  sejen ketimbang bahasa jawa ning  jawa timur atawa jawa barat.

Srog bae, kaya-kayae (maning) ari wong  jawa timur lan jawa tengah sih due apa sing diarani dialek/aksen/logat, hampir serupa malah, tapi teka ning cirebon embuh ana beli sih aksen e?? ana ding, ari ngomong seru-seru kaya wong lagi nyewoti bli kira-kira…

Tapi ya, mengkonon iku indonesia, due suku bangsa akeh, ras ya gemrupyuk, apamaning dialek/logat/aksen,,,ya ngamprak.

Sejene ning Buntet, kampung halaman sing paling enak sejagat mengkurat….(baka dudu exlusive ya berarti nge-ksklusifaken diri bae..hehehe)…dakatan tangga kampunge ana sing bahasae sunda tapi kita wong buntet duwe ciri khas dewek jawirane…toli kayae kuh bli kepengaruh ning logat-logat e wong bulak-mertapada kulon & wetan-buntet desa-…ya sooooten jare siun kue gah…ya embuh ari jare wong liyan sih….

August 9, 2009 - Posted by | 1 |

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: